Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΜΕ ΣΒΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αναδάσωση με σβόλους στην περιοχή της Κεράτεας στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2008.
Είμασταν και εμείς εκεί. Συγχαρητηρια σε όσους πήραν μέρος στην προσπάθεια.

Οποιος έχει περισσότερο φωτογραφικό υλικό και θέλει να το δημοσιεύσουμε ας επικοινωνήσει μαζί μας.



3 σχόλια:

ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ & ανατίναξης πυρηνικών εργοστασίων είπε...

Πάντα τέτοια συλλογικά, συμφιλιωτικά, αισιόδοξα νέα!

Ανώνυμος είπε...

Tο ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ συμμετέχοντας στην προσπάθεια αναδάσωσης, διοργανώνει εξόρμηση συλλογής σπόρων στο Αττικό Άλσος (Τουρκοβούνια) την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 το πρωί.
Η πρωτοβουλία αυτή αφιερώνεται συμβολικά στη μνήμη τού Μασανόμπου Φουκουόκα, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. Του φιλόσοφου επιστήμονα που εφάρμοσε και διέδωσε τη μέθοδο της ξεκούραστης «Φυσικής καλλιέργειας» με σπόρους σε σβόλους από άργιλο.

Καλούμε κάθε εθελοντή να συμμετάσχει στη συλλογή σπόρων. Τώρα το φθινόπωρο πολλά δέντρα, θάμνοι, βότανα έχουν ώριμους για συλλογή τους σπόρους τους. Το μάζεμα των σπόρων είναι το πρώτο βήμα για την αναβλάστηση και την αναδάσωση. Η ενημέρωση για τη φυσική καλλιέργεια και η συλλογή των σπόρων θα γίνει υπό την καθοδήγηση του φυσικού καλλιεργητή και γεωπόνου κ. Παναγιώτη Μανίκη.
Η συνάντηση θα γίνει ώρα 10.00 π.μ. στην καφετέρια Ζέπελιν κοντά στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Αττικό Άλσος (Τουρκοβούνια).

Για πληροφορίες: Μαρία Χατζή 2109626605, 6944737831 - Ελένη Πάσσα 6974970086
ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ!
http://xaidari.blogspot.com/2008/10/510-1100_03.html

Ανώνυμος είπε...

Η πιο ενημερωμένη περίληψη για την ειρηνική, συλλογική προσαρμογή στις επιδεινούμενες λόγω κοσμικών ακτίνων κλιματικές αλλαγές και σε αντίστοιχο ταινιάκι.